Известие

Collapse
No announcement yet.

пети за ангренаж

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега съмняваме това да е от свещи а това си е именно от самата кола.просто гтв-то си е така педала на газта е чуствителен както и съединителя а също така и самото управление като цяло на колата е такова.карал съм и 156 но не съм обръщал внимание толкова но моята си е знам и като съм я давал на някой да я кара първия път задължително е гаси а след това едни лашкания просто самата кола е така.а не е нито свещи нито съединител защото при мен са нови и не се оплаквам че колата ми предърпва просто разбирам за какво говори колегата.а вече ако е нещо в повече това придърпване това вече е друга работа.но това че като отпуснеш рязко газта в високи обороти и колата те лашне това е нормално-все пак се води спортна кола и управлението не е така меко както при един седан не говоря за 156 просто пример.мисля ме разбрахте
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

свещите са чисто нови ,а хълцането е еднократно и после колата си заминава. Придръпва в момента на зацепване на съединителя ,защото иска повече газ и не съм пуснал плавно съединителя. Но все пак си мисля ,че трябва да може да поеме всякакво отпускане на педала дори и без подаване на газ точно защото оборотите са ниски ,а може и да не съм прав.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

по принцип колега и аз като тръгвам на 1-ва давам малко повече газ и задържам на полусъединител докато тръгне все пак колата е доста тежка но след това ако я оставя върви на първа на втора само обороти съвсем гладко двигателя си заспива не се усеща че работи а колата си се движи като патрулка а след това като и подам газ се изтрелва без проблеми.незнам как е при теб.как си с съединителя преди да сменя моя като тръгвах колата се тресеше като натоварена газка като тръгва едно към едно .обаче след като го смених целия коплект това изчезна иначе подскачаше цялата кола.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Мисля ,че съединителят ми е перфектен отделя си точно по средата. И аз давам газчица на тръгване няма как иначе В горният си пост описах ,защо колата придръпва при смяна на скоростите ,но пак казвам ,че според мен трябва да може да понесе смяна даже и без газ!!! Просто като дам на втора ,като пусна съединителя без да натисна газта и колата да си зацепи ,без да дръпне и тогава да зацепи (вече се омотах яката) както и да е избягахме много от темата ,ясно е ,че са капризни коли и искат специално отношение от всякаде Когато и направя ремонта който съм запланувал ще пиша пак по темата ,ако се сетя за нея
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
            Бе ти да не са друсаш.Това е шега.
            Извинявай ама понякога пишеш големи глупости.Човека ти пише че му предърпва,а ти почваш да го учиш как се кара кола,та не само него.Не е нормално постоянно да му предърпва като кара при подаване на газ,при превключване на скорости.
            Смених дилъра онзи ден

Сега сериозно. Обързни внимание, че нямат проблем с мотора или нещо друго. Снощи се опитах да създам на моята такова придръпване и точно когато пуснеш рязко съединителя тогава се получава. И е нормално. Просто съединителя не се отпуска рязко. Това инструктора трябва да го обяснил. Просто не е проблема в колата

Защо всички мислете тука, че малкия проблем е всъщност загадъчно сложен конструктивен проблем?
            Last edited by oem; d.m.y г., 15:19.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
            X